Biografklub

Biografklubben Dagmar Bio

 

I biografklubben viser vi både gamle og nye film. Se programmet for efterårssæsonen 2020  HER.  og forårssæsonen 2021 HER.


Filmomtale oktober

Filmomtale november

Filmomtale december

Filmomtale januar

Filmomtale februar

Filmomtale marts

Filmomtale april


Vi viser film for børn og for unge - og for de unge, som er blevet lidt ældre.

Vi vil vise humoristiske, alvorlige og spændende film, kort sagt - vi vil tilstræbe at vise et alsidigt program.

 

Lovgivningen siger, at vi kun må vise film for klubmedlemmer, og der må ikke sælges billetter ved indgangen. Derfor skal man være medlem af klubben for at se film i Dagmar Bio.


Hvis du har ønsker om film, du gerne vil se. Eller hvis du har andre ting, du vil fortælle os om, kan du skrive en mail til os - tryk på feltet "Kontakt os" her ovenover.

 

Bliv medlem af Biografklubben

For at se film i Biografklubben Dagmar Bio, skal du være medlem af klubben. 

Et husstandsmedlemskab inkl. 10 film koster 300,- kroner

Der kan købes ekstra klippekort til 10 film for kr. 150,-

 

Hvis du gerne vil støtte klubben, men ikke vil se filmene, kan du købe et medlemskort for kr. 100,-

 

Du kan blive medlem ved at købe medlemskort ved indgangen, eller ved at sende en mail til bio@dagmar-bio.dk

 

Skriv, at du ønsker at blive medlem af klubben.

Skriv: Navn, adresse, tlf. nr, og e-mail adresse

Overfør/betal 300 kr. til vor konto i Handelsbanken

Reg. nr. 7625 kontonr. 2326095

 

Husk at skrive navn og adresse på indbetalingen til banken

Medlemskort/klippekort udleveres første gang du herefter er i Dagmar Bio for at se en film.

Kontakt Biografklubben

Har du spørgsmål, forslag eller andet du vil sende til os, kan du bruge formularen herunder, eller sende en mail til


bio@dagmar-bio.dk 
 
 
 

Søndag d. 19. december 2021 kl. 19 - Julekoncert

med Martin Brygmann & Ole Kibsgaard

 

- Soundtrack til Danmark i 30 år.

Det er næsten umuligt at sige Jul uden at sige Jesus & Josefine. Måske TV-Danmark’s mest sete julekalender nogensinde. Alle kan synge med på Jesus & Josefine sangen og mange af de andre vidunderlige julesange.

Det er bla. a disse sange, samt sangene fra en anden stor julekalender succes, Jul i Valhal, Martin Brygmann og Ole Kibsgaard har på repertoiret ved disse julekoncerter. Repertoiret byder udover ”Jesus & Josefine” på bl.a. ”Så blev der stille”, ”Flammerne”, ”Ensom” og fra Jul i Valhal bl.a. ”Lokes Rapsody”, ”Den jeg ikke vil ha`”. Sangene blandes med sjove anekdoter og med nye fortolkninger af gamle kendinge som Juletræet med sin pynt, Coming home for Christmas, Let is snow, Have yourself a merry little Christmas, The Christmas song, Last Christmas, samt flere numre fra Martin Brygmanns sangskat.


I 2020 er det 30 år siden, at Brygmann første gang fik udgivet sine sange. Det er siden blevet til et væld af sange bl.a. til filmen En Kort En lang, de 2 julekalendere Jesus og Josefine og Jul i Valhal, og musicals. I 2020 kommer forestillingen ”Fyrtøjet”. Han har arbejdet på højskole sangbogen og med solister så forskellige som Lisa Nielson, Birthe Kjær, Alberte og Bent Fabricius, og ikke mindst til Lex og Klatten og Det brune punktum.


Senest har Martin Brygmann udgivet sit eget album projekt Bates Delight og turneret med Danmarks Underholdningsorkester. Sangene på det meget personlige album handler om livets udfordringer og glæder, men mest af alt om kærligheden.

Nu snart 400 sange senere kan man med rette sige, at Martin Brygmann har været med til at skabe soundtracket til generationer af musik glade danskere.
Det er denne sangskat Martin Brygmann har plukket fra til denne julekoncert. Det er en mere alvorlig og meget poetisk Martin Brygmann, der vil fortolke egne sange, sammen med multimusikeren og kapelmester Ole Kibsgaard, samt en musiker på piano, og som altid når Martin Brygmann og Ole Kibsgaard står på scenen, er der masser af humor, musikalitet og medmenneskelig varme.

I denne ånd, vil der være omdelte sange, så publikum kan synge med på de mest kendte sange.


Billetpris: 399 kr. - UDSOLGT!