Koncerter

Kommende koncerter

Lørdag d. 21. maj 2022 kl. 19 - Livekoncert

med Kaya Bryel & Ole Kibsgaard

 

- nærvær og indimellem en god portion humor.


Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har dannet musikalsk makkerpar i mange år. De har spillet, skrevet og indspillet musik sammen, og de har leveret et hav af koncerter til både børn og voksne.

Til denne koncert med den musikalske duo kommer publikum helt tæt på. De spiller et repertoire af nøje udvalgte sange, hvortil der knytter sig en lille personlig historie.

Om det er den smukke ballade ”Shower The People”, som gjorde Kaya landskendt i 1991, eller Beatles’ “Norwegian Wood” med Oles geniale guitarspil, er det alle sange, der har en særlig betydning for de to erfarene musikeres liv og karriere.


Sange, som egner sig til Dagmar Bios stemningsfulde rum, og som bliver fremført med nærvær og indimellem en god portion humor, så går man opløftet derfra.


Billetpris: 399 kr. - Bestil din billet HER!

Torsdag d. 8. september 2022 kl. 20 - Jesper Lundgaard akustisk

 

Jesper har grebet chancen for at komme på scenen med en blanding af egne kompositioner og favorithits fra hans tid som ung mand i 80érne og 90érne.

I 1994 udgav Jesper hans første og eneste album med egne kompositioner. Sange fra dette album er blevet nyfortolket til denne tour, hvor de krydres med helt nye kompositioner fra Jespers hånd og de største pop/rock ballader og hits fra Jespers ungdom.
På scenen akkompagneres Jesper af en akustisk trio, der får denne intime koncert til at smelte sammen omkring de fine numre. Trioen består af anerkendte og professionelle musikere der bl.a. har spillet med solister som Søs Fenger, Peter AG, Søren Sko, Johnny Logan og Peter Belli.
Mange af numrene har en personlig historie og disse vil Jesper dele med publikum, så der er lagt op til en både underholdende og musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Det er Jesper helt tæt på og første gang i denne akustiske udgave.


Medvirkende:
Jesper Lundgaard: vokal
Jakob ”Jønne” Nielsen: guitar og kor
Stephen Nørrelykke: piano & kor
Jesper Berg: trommer & kor


Billetpris: 399 kr. - Bestil din billet HER!