Koncerter

Kommende koncerter

Onsdag 20. oktober 2021 kl. 19 - Men's Room 4 (Torben Chris & Thomas Hartmann)


Torben Chris og Thomas Hartmann byder velkommen i mandeværelset.


Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillings emner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.


Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris’ og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at “Men’s Room” er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt… grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!


Pris pr. billet: 240 kr.  UDSOLGT!

Fredag d. 22. oktober 2021 kl. 20 - Signe Svendsen solo

 

Til SOLO koncerterne er Signe Svendsen alene, -på scenen. Men med hendes historier, et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, får publikum mange forskellige udtryk på sådan en aften.


Signe Svendsen står solidt på de danske livescener. Hun hari årevis betrådt de samme scener rundt om i landet – sammen med Niels Hausgaard, med eget band og oftere og oftere – alene. Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget; fællesskab, nærvær, medmenneskelig og relationer. Signe formår både at røre og underholde publikum på samme tid. Og når sangenes fortællingerer pakket ind i en musikalsk enkelthed, som man føler man kender fra første strofe – formår sangene & Signe at kravle helt ind under huden på publikum.


”Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op. Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab”, siger Signe.


Billetpris: 195 kr. (3 pladser tilbage - ring 21179610)

Fredag 12. november 2021 kl. 20 - Marie Key Solo 


Vi byder velkommen til en helt særlig oplevelse i sangskriverens stemningsfulde og humoristiske univers.


Publikum kommer tæt på og får både nye versioner af store sange som “Uden Forsvar” og “Landet” - såvel som helt nye sange. Sangene ledsages af humoristiske anekdoter og historier om sangenes tilblivelse.


Marie Key siger selv om sit nye soloformat: “Det startede egentlig som et eksperiment med det her solo format. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke, om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det - det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov at barbere sangene ned. Teksterne træder længere frem og jeg nyder at have god tid til at snakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på og det er rart.”


Fra koncertudvalgets side kan vi kun sige, at vi glæder os VILDT, til at byde både DIG og Marie Key indenfor i Dagmar Bios helt særlige rammer, til en unik koncertoplevelse!


Pris pr. billet: 550 kr.

Billetter kan bestilles HER! 

Søndag d. 19. december 2021 kl. 19 - Julekoncert

med Kaya Bryel & Ole Kibsgaard

 

En vidunderlig julestemning


Det musikalske makkerpar har arbejdet sammen i over to årtier. Det kan både mærkes og høres. De har sammen indspillet flere albums og optrådt med et utal af koncerter for både børn og voksne. De to dygtige musikere har nu indspillet en række danske julesalmer i deres helt egen fortolkning med rødder i den nordiske jazz og folk musik.
Med Kibsgaard’s enestående guitarspil og Brüel’s bløde og smukke stemme, bringer duoen noget helt nyt til de gamle julesalmer. Dejlig er Jorden, En rose så jeg skyde, og Dejlig er den himmelblå er nogle af de sange man kan opleve på deres nye EP. Kibsgaard og Brüel drager ud til landets kirker og spillesteder for at tænde lys og sprede julestemning. Hvis man ønsker musikalsk feinsmecheri og godt selskab, er en koncert med duoen altid et godt bud på en berigende koncert oplevelse, krydret med fine fortællinger og en god portion humor.


Billetpris: 399 kr. - UDSOLGT!

Torsdag 24. februar 2022 kl. 20 - Stig Rossen 


Gennem de seneste år har Stig Rossen og pianist Carl Ulrik Munk-Andersen optrådt
sammen i adskillige sammenhænge. Deres musikalske samarbejde er præget af stor
gensidig respekt og legesyge. Carl Ulrik er en af landets bedste akkompagnatører, og
Stig har i mange år været tiltrukket af den helt specielle stemning, som intimkoncerter
tilbyder.
”Der er noget magisk over intimkoncerten, hvor man har mulighed for at komme helt
tæt på sit publikum,” siger Stig Rossen.


Repertoiret strækker sig fra de store musicalsange over dansk operette til popklassikere
som Perhaps Love og The Rose.


Stig og Carl Ulrik formår, udover at give publikum en enestående musikalsk oplevelse,
at skabe en afslappet stemning med masser af latter mellem sangene.


Pris pr. billet: 399 kr.

Billetter kan bestilles - UDSOLGT!